Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan Ayervedaan, jonka mukaan terveys on fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoa.

Hoitoa on tehty jo tuhat vuotta ja sen tavoitteena on ollut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen ja rentoutumisen ja levollisen olon aikaansaaminen. Intialainen päähieronta on kosketushoitoa. Hoito kestää puolisen tuntia, jonka aikana asiakas ei tee mitään itse.

Intialainen päähieronta aloitetaan niskaa ja hartioita hieromalla. Näin saadaan lymfa- ja verenkierto ylävartalon alueella vilkastumaan. Tämä parantaa hapensaantia ja kuona-aineiden poistumista. Kun hoidettava rentoutuu, niin hänestä tulee vastaanottavaisempi lempeämmille hierontaotteille. Voimaa ei tarvita, vaan silloin riittää kevyempikin ote. Samalla hoidettavan stressitaso laskee ja jo sillä itsessään on rentouttava ja parantava vaikutus.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. niska-hartiasäryn hellittäminen, vastustuskyvyn parantuminen sekä unen laadun parantuminen.

Hoidon hinta on 40 euroa. Jos haluat vielä lisää tehoa rentoutukseen, voidaan silloin ottaa käyttöön terapeuttisen tason eteeriset öljyt – hinta silloin 50 euroa.

Varaa aika