Tunnelukkojen aukaisu eteeristen öljyjen avulla

Nykyajan hektinen ja epäsäännöllinen elämänrytmi saattaa tehdä tunteiden hallinnasta välillä vaikeaa. Tiedämme hyvin, että henkisellä terveydellä on perusteellinen vaikutus fyysiseen terveyteen.

Lue lisää

Conquest-kasvohieronta

Conquest-kasvohieronta on kevyt kasvojenkohotus ilman kirurgista leikkausta. Hoito aloitetaan tekemällä selän ja raajojen alueella rentouttavia hierontaliikkeitä sekä painelemalla akupisteitä.

Lue lisää

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta perustuu tuhansia vuosia vanhaan Ayervedaan, jonka mukaan terveys on fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin tasapainoa.

Lue lisää

Vyöhyketerapia

Teen vyöhyketerapiaa norjalaisen lääketieteen tohtori Charles Ersdalin oppien mukaan. Ersdal kehitti terapiaa yli 25 vuoden ajan. Hoito on kokonaisvaltaista ja se tehdään jalkaterän alueella.

Lue lisää

Raindrop-tekniikka

Raindrop -hoito on aromaterapian muoto, jossa hyödynnetään eteeristen öljyjen hoitavia ominaisuuksia, Lakota -intiaanien käyttämää tekniikkaa ja klassista hierontaa.

Lue lisää

Jalkahoito

Jalkahoitoa suositellaan kaikille erityisryhmille ja jalkaongelmista kärsiville. Hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää

Reiki-hoito

Reiki on kyky aktivoida kaikkialla olevaa elämänenergiaa eli rakkaudenenergiaa, ohjata sitä ja käyttää kulloisiakin tarpeita vastaavasti, saattaa eri energiat tasapainoon ja edistää kokonaisvaltaista paranemista.

Lue lisää

Energiahoito

Jokainen energiahoito on yksilöllinen ja asiakasta kuunteleva. Hoito aloitetaan aina Reiki-hoidolla energiakeskuksia eli chakroja tasapainottaen ja etenee siitä hyvin luovasti ja intuitiota käyttäen.

Lue lisää